Hét muzikale Milsbeekse feestje!

Fanfare Crescendo pakte in 2017 weer groots uit met een “Disco edition” van Celebration. Net zoals de voorgaande edities in 2009, 2011 en 2015 werd het een mega spektakel met dans, zang en muziek. 
De eerste voorbereidingen, zoals het samenstellen van het programma begonnen al eind 2016. Dit om een spetterende show neer te kunnen zetten op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017. En dat is gelukt! 
Crescendo transformeerde het Trefpunt tot een complete fancy discotheek. De muziek uit de seventies en eighties werden uitgevoerd door de fanfare en het tamboerkorps in samenwerking met diverse andere artiesten uit Milsbeek. Klik hier voor een foto overzicht van deze geslaagde Celebration 2017

Voorgaande edities

De voorgaande edities waren een groot succes, met drie uitverkochte shows, waar we met trots op terug kijken. We zullen dan ook weer ons uiterste best doen om dit succes te evenaren of wellicht nog te verbeteren,
De PR campagne is inmiddels in werking gezet. Celebration zal via diverse media onder de aandacht worden gebracht. We verwachten hiermee een groot publiek te bereiken en rekenen, zoals voorgaande jaren, op een totaal bezoekersaantal van ongeveer 1000 personen. Het is de intentie om een show neer te zetten, waar veel over gesproken zal worden. In ons fotoboek een mooi overzicht van de editie van 2015. Foto’s gemaakt door Fotografie Arieta.