Muziekles

Muziekschool “Excellent” van Ineke van de Lee en ook “Niels Hendriks” (de dirigent van ons opleidingsorkest) bieden allebei muzieklessen aan in samenwerking met fanfare Crescendo.
Om jonge kinderen (groep 4-5) kennis te laten maken met muziek, starten ze meestal op een blokfluit. Daarbij hoort; noten lezen, ritmespelletjes, samen zingen en natuurlijk het samenspelen. Kortom, een goed begin voor een muzikale toekomst. Het leuke van de blokfluit is dat er al snel verschillende liedjes op gespeeld kunnen worden. Ook met eventuele vervolg instrumenten maken de kinderen kennis. In overleg met de muziekleraar en de dirigent van het leerlingenorkest kun je instromen bij het leerlingenorkest. De bedoeling is dat leerlingen die beginnen in het leerlingenorkest ongeveer het niveau van het A-examen hebben.
Ineke van de Lee i.vanderlee@home.nl
Niels Hendriks  info@hendriksmuziek.nl of www.hendriksmuziek.nl

De fanfare is alleen tussenpersoon tussen u en de muziekschool. Uw kind hoeft dus niet gelijk lid te worden van de fanfare. Dit gebeurt pas wanneer er voor een vervolg instrument wordt gekozen. Dit instrument is dan ook via de fanfare verkrijgbaar.